Fortrolighedserklæring


Dansk Jernbane-Klub (DJK) driver en frivillig organisation med medlemsblad og baneforeninger. For medlemsdelen er de nødvendige person- og kontaktoplysninger, som hvert medlem har givet os, registreret. Derudover føres oversigt over betalt kontingent. Disse oplysninger er tilgængelige for relevante ledere, der har brug for dem for at drive DJK.

DJK registrerer medlemmernes mailadresse ved tilmelding. E-mailadressen bruges kun til at udsende nyhedsbreve og anden information fra klubben til medlemmerne. E-mailadresser gives ikke til andre. Personlig annoncering udsendes ikke i nyhedsbrevet.

Ved køb af varer fra Jernbanebøgers netbutik opbevares navn, adresse og oplysninger om bestillingen. Disse oplysninger er kun tilgængelige for vores salgsafdeling.

Baneforeningerne er forpligtet til at have overblik over godkendte sundhedstjek og beståede prøver mv. Indholdet af hvert helbredstjek er kun den kontrollerende læge kendt, mens resultatet godkendt/ikke godkendt er tilgængeligt på oversigter over togpersonale. Indholdet af prøver kendes kun af eksaminator og censor, mens resultatet godkendt/ikke godkendt er tilgængeligt på oversigter over togpersonale.

Dit medlemskab af DJK er en støtte til vores forretning. Hvis du er enig i disse ovenfor nævnte, behøver du ikke at gøre noget. Er du uenig, er du velkommen til at stille relevante spørgsmål. Er du ikke tilfreds efter en afklaringsrunde, er du velkommen til at tage sagen op gennem vores styrende organer.

Medlemmer, der ønsker adgang til, hvilke personoplysninger DJK har gemt om dem, kan anmode om dette ved at sende en anmodning om indsigt i deres egne oplysninger på e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.