Nu kan kunderne frit rejse indenfor ét takstområde for 50 kroner på lørdage og søndage de kommende tre måneder.

Det er det det tilbud, DSB sammen med DOT tilbyder kunderne i den kollektive trafik. Rejsen gælder hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn i weekenderne de kommende tre måneder.

Med den nye 12-timers billet er der altså frit lejde til at rejse, lige så tosset man vil i alle weekender de kommende tre måneder. Desuden kan man tage to børn under 12 år med gratis på billetten.

Detaljer om billetten
Sjælland og øerne er inddelt i tre områder. 12-timersbilletten gælder for et område ad gangen. Hvis turen går gennem to eller alle tre områder, så kan billetterne kombineres. På den måde kan man samlet rejse på tværs af hele DOT’s område for 150 kroner. Med både busser, tog og metro.

Lad os tage et eksempel: Hvis du bor i Ringsted og skal til julemarked i Helsingør og herefter til julefrokost på Frederiksberg, så kan alle rejser klares for 100 kroner. Det kan den, fordi rejsen kun foregår i to områder.

Bliver solgt i DOT-billetter appen
12-timers billetten bliver solgt i DOT Billetter app. Den kan købes i ugen op til den weekend, der skal rejses, Med undtagelse af den allerførste, hvor salget begynder i DOT Billetter-appen fredag den 1. december.

Tilbuddet gælder for alle weekender i perioden fra lørdag den 2. december til og med søndag den 25. februar 2024.

Sådan fungerer 12-timers billetten:

  • kan købes i DOT Billetter-appen for 50 kr.
  • gælder til rejser med starttidspunkt på lørdage fra kl. 00.00 og til søndage kl. 23.59.
  • er gyldig i 12 timer fra starttidspunktet
  • giver adgang til rejser med bus, tog og metro på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn
  • er gyldig til den af de tre sjællandske zoneområder – syd, vest og øst, den er købt til.

toj/fvm 2023-11-30