Tag med DJK til Norditalien

 

Turen er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte

Bemærk tilmelding senest den 20. marts 2023

FS damplokomotiver på Teknisk museum i Milano. Foto: Britta Handbæk

DJK rejser tilbyder en sensommer tur til Norditalien. 
Turen starter i Københavns lufthavn (ca. kl. 6) mandag den 28. august 2023, og slutter samme sted (ca. kl. 21) lørdag den 2. september 2023. 
Turen mellem København og Milano sker med fly. Rejsen rundt i Italien sker med tog. Der vil på tur forekomme lidt gåture også op ad bakke.
  
Planen for turen er:
Mandag den 28. august. Ankomsten til Milano centrum forventes at være godt middag. Resten af dagen kan bruges til at se på tog, sporvogne og kulturelle seværdigheder på egen hånd.

Tirsdag den 29. august 
Milanos store trafikmuseum besøges om formiddagen. Over middag tages toget til Genova.

Onsdag den 30. august. 
Besøges Ferrovia genova casella, som er en smalsporsbane, der går nord ud af Genova. Der køres også med historisk materiel.

Torsdag den 31. august. 
Der rejses med tog fra Genova til Bolzano. Der vil være lidt tid til at se på Genova før afrejsen og på Bolzano efter ankomsten.

Fredag den 1. september
Her køres der med smalspors banen som ligger syd for Bolzano.

Lørdag den 2. september.
De morgenduelige kan nok nå en tur til smalsporsbanen, som ligger oppe i bjergene nord for Bolzano, inden afgangen med toget til Milano. Herfra flyer vi hjem til København. 

Prisen for turen er 9700,- kr. i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse er 2600,- kr.

Prisen dækker desuden:
Morgenmad på hotellerne. Fly København-Milano tur retur med en indskrevet kuffert. Transport med tog i Italien. Museumsbesøg i Milano. Udflugter til smalsporsbanerne.

Ferrovia del Renon/Rittnerbahn 105 ses her i Costalovara. Foto: Keld Handbæk

Tilmelding sker ved at indbetale et forskud på 2000,- kr. pr. person eller det fulde beløb senest den 20. marts 2023 på girokonto med reg.nr. 1551 og konto nr. 0060013888, DJK rejser, Marielundvej 35, 2730 Herlev. Husk tydeligt navn, adresse, telefonnummer samt en mailadresse. 

Alt kommunikation efter tilmelding sker pr. mail. Angiv også tydeligt, hvis der ønskes enkeltværelse på hotellet. Alle tilmeldte vil i første halvdel i juni modtage mail angående praktiske forhold omkring turen, samt eventuelt restbetaling.

DJK rejser forbeholder sig ret til at ændre i ovennævnte program og eventuelt helt at aflyse turen. Tilmelding betragtes som bindende. 

Overhold tilmeldingsfristen af hensyn til turens tilrettelæggelse. Tilmelding efter tilmeldingsfristen kan kun ske direkte til Keld Haandbæk, og det må forventes, at prisen bliver højere, da der er ekstra omkostninger ved efterbestilling. 

Pladser på turen tildeles efter først til mølle-princippet. Alle spørgsmål vedr. rejsen rettes til Keld Haandbæk på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 38 74 70 32.