DJK’s hjemmeside er inde i en rivende udvikling, siden vi skiftede teknisk platform i efteråret. Dette har givet mange nye læsere og samtidig også en række ønsker til forbedringer af hjemmesiden. Et stort ønske er bl.a. at kunne læse ældre numre af Jernbanen og få mere information om DJK’s omfattende samling af lokomotiver og vogne.

Vi søger derfor et par frivillige, der gerne vil bistå med at udvikle vores hjemmeside og de e-services DJK kan tilbyde sine medlemmer. Arbejdet kan i høj grad udføres hjemmefra, men vi værdsætter også at mødes fysisk ind i mellem og kunne drøfte gode ideer og forslag.

Vi forventer at du har en rimelig indsigt i IT-værktøjer, og ikke er bleg for at lave mindre tekster og formulere vejledninger, som kan hjælpe læserne på ret kurs, når de navigerer rundt på vores hjemmeside. Siden er lavet i Joomla og brugerfladen er meget tilgængelig og let at arbejde i.  

Har du lyst til at bistå web-redaktionen i dette arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og få en nærmere snak om de tanker vi har om at udvikle DJK’s web-side.

Vi håber på at høre fra dig!