Såfremt man ønsker at give et bidrag eller en gave til DJK's aktiviteter, såsom Museumsmagasin II i Marslev, eller til en af baneforeningerne eller til en særligt renovering som f eks H 783, så har man mulighed for at få skattefradrag for op til 18.300 kr. i 2024. Dog er mindste indbetaling 200 kr.

Det kræver at DJK's kasserer får oplyst gavegivers CPR nr., idet det skal bruges ved indberetningen til Skat. Da vi ikke må gemme CPR-numrene, skal vi have det ved hvert bidrag for at kunne indberette til SKAT. Medlemsnummer eller fødselsdato er derfor ikke nok.
Send dit CPR-nummer i en E-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt kassereren skriftligt eller via telefon.

Dette er vigtigt! For at DJK kan opretholde sin §8A godkendelse i forhold til ligningsloven, skal DJK årligt modtage mindst 100 bidrag af mindst 200 kr. hver. Takket være gavmilde givere har DJK indtil videre klaret at komme over de 100 bidrag på eller over 200 kr. pr. Kalenderår.

Bidrag til Vognhal II i Marslev kan gives på:
Danske Bank reg. nr. 1551 konto nr. 0006 396 879.

Alle andre bidrag kan gives på Medlemskontoen:
Danske Bank reg. nr. 1551 konto nr. 0005 553 830.
Skriv f.eks. „St Fuglede st.” eller „H 783” eller hvad det nu måtte være i „Meddelelser til modtager”, så sender vi bidraget videre til rette sted.

Dansk Jernbane-Klub modtager også testamentariske gaver. Læs hvordan man kan testamentere et beløb til Dansk Jernbane-Klub

Museumshal II i Marslev. Der mangler at blive lagt skinner i hallen inden hallen kan fyldes med jernbanemateriel.

Giv et bidrag
En væsentlig del af finansieringen af DJK's museumsmagasin stammer fra frivillige bidrag. Det er blevet til betydelige beløb gennem de senere år. Det er meget flot, og vi er i hovedbestyrelsen meget taknemmelige for den opbakning, som medlemmerne på denne vis har givet projektet.

Vi er i gang med byggeriet af museumshal II i Marslev.
Træer er fældet, en stor jordvold er fjernet og kabler er flyttet. Grunden er belagt med stabilgrus, og hele fundamentet er støbt og råhallen med spær, vægge, tag og porte er rejst. Der arbejdes med indvendige installationer. Der mangler sporlægning og hele velfærdsafdelingen. Vi fortsætter ufortrødent så langt økonomien tillader.
Som tidligere er vi afhængig af medlemmernes støtte til det fortsatte arbejde, og bidrag er derfor fortsat særdeles velkomne.


Danske Bank reg. nr. 1551 konto 000 639 6879
IBAN: DK09 3000 0006 3968 79 SWIFT: DABADKKK
Dansk Jernbane-Klub, Marielundvej 35, 2730 Herlev.